Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18552
Title: Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами
Other Titles: Using the grapes residues to improve nutritive value of candies with combined centres
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Kalinovska, Tatyana
Keywords: цукерки
напівфабрикати з виноградних вичавок
гуміарабік
желатин
пектин
конфеты
полуфабрикаты из виноградных выжимок
гуммиарабик
желатин
пектин
candies
semi-processed product of grapes residues
gum arabic
gelatin
pectin
Issue Date: 2014
Citation: Каліновська, Т. В. Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Каліновська Тетяна Віталіївна ; НУХТ. - К., 2014. - 21 с.
Abstract: Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології неглазурованих цукерок з комбінованим збивним та фруктово- желейним корпусом із використанням напівфабрикатів з виноградних вичавок та білково-полісахаридних комплексів. Досліджено хімічний склад вичавок винограду різних технічних сортів, розроблено технологію переробки виноградних вичавок, науково обґрунтовано доцільність застосування пюре та підвару з виноградних вичавок для створення нових технологій цукерок з комбінованими корпусами. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии неглазированных конфет с комбинированным сбивным и фруктово-желейным корпусом путем использования полуфабрикатов из виноградных выжимок и белково-полисахаридных комплексов.Исследован химический состав выжимок винограда технических сортов.Научно обоснована целесообразность применения пюре и подвара из виноградных выжимок для создания новых технологий конфет с комбинированными корпусами. The thesis is focused upon the development of technology for producing unglazed candies containing combined whipped and fruit jelly centre through applying semi-processed materials made of grapes residues and protein-polysaccharide complexes. The chemical composition of grapes residues of diverse technical varieties was studied; the technology for grapes residues processing was developed; the expediency of using grapes residues puree and marmalade in order to introduce new technologies for production of combined centres candies was scientifically substantiated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18552
Appears in Collections:05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kalinovska.pdf696.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.