Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18596
Title: Modelling of the yeasted dough in the mixing machines
Authors: Kravchenko, Alexander
Kudinova, Alexandra
Telychkun, Yuliia
Litovchenko, Igor
Telychkun, Volodymyr
Keywords: інтенсифікація
змішування
интенсификация
смешивания
intensification
mixing
змішувальна машина
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Modelling of the yeasted dough in the mixing machines / O. Kravchenko, Yu. Telichkun, V. Telichkun and other // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 393.
Abstract: Modeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18596
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koimmdm.pdf789.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.