Modelling of the yeasted dough in the mixing machines

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Modeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.

Опис

Ключові слова

інтенсифікація, змішування, интенсификация, смешивания, intensification, mixing, змішувальна машина, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Modelling of the yeasted dough in the mixing machines / O. Kravchenko, Yu. Telichkun, V. Telichkun and other // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 393.