Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18596
Title: Modelling of the yeasted dough in the mixing machines
Other Titles: Моделювання дріжджового тіста в змішувальних машинах
Authors: Telychkun, Volodymyr
Litovchenko, Igor
Kudinova, Alexandra
Kravchenko, Alexander
Telychkun, Yuliia
Теличкун, Володимир Іванович
Литовченко, Ігор Миколайович
Кудінова, Олександра Олександрівна
Кравченко, Олександр Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Keywords: інтенсифікація
змішування
интенсификация
смешивания
intensification
mixing
змішувальна машина
смесительная машина
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Modelling of the yeasted dough in the mixing machines / O. Kravchenko, Yu. Telichkun, V. Telichkun and other // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 393.
Abstract: Modeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action. Моделювання процесу безперервного замішування тіста для різних конструкцій робочих органів запропоновано за допомогою програмного пакету Flow Vision. Аналіз даних дозволяє запропонувати конструкцію робочого органу що забезпечує триступеневий процес замішування тіста. Моделирование процесса непрерывного замеса теста для различных конструкций рабочих органов предложено с помощью программного пакета Flow Vision. Анализ данных позволяет предложить конструкцию рабочего органа обеспечивающего трехступенчатый процесс замешивания теста.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18596
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koimmdm.pdf789.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.