Modelling of the yeasted dough in the mixing machines
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Modeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.
Опис
Ключові слова
інтенсифікація, змішування, интенсификация, смешивания, intensification, mixing, змішувальна машина, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Modelling of the yeasted dough in the mixing machines / O. Kravchenko, Yu. Telichkun, V. Telichkun and other // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 393.