Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18681
Title: Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів
Authors: Баляс, Наталія Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Keywords: наукові дослідження
технології оздоровчих продуктів
фруктові порошки
research
technology health products
fruit powders
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Citation: Баляс, Н. В. Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів / Н. В. Баляс, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 587.
Abstract: Матеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18681
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
563.pdf131.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.