DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18681

Название: Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів
Другие названия: Using fruit powders in health technology products
Авторы: Баляс, Наталія Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Balyas, Natalia
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: наукові дослідження
технології оздоровчих продуктів
фруктові порошки
научные исследования
фруктовые порошки
технологии оздоровительных продуктов
research
technology health products
fruit powders
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Баляс, Н. В. Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів / Н. В. Баляс, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 587.
Краткий осмотр (реферат): Матеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Материал посвященный использованию фруктовых порошков как обогатителей в технологиях оздоровительных продуктов. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18681
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
563.pdf131,59 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback