DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18696

Название: Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономії
Другие названия: Aromadystylyatsiya - innovation Molecular gastronomy
Авторы: Біла, Катерина Василівна
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Bіla, Katerina
Tsirulnikova, Vita
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: молекулярна гастрономія
шеф-кухар
аромадистиляція
шеф-повар
аромадистиляция
молекулярная гастрономия
molecular gastronomy
chef
aromadystylyatsiya
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Біла, К. В. Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономії / К. В. Біла, В. В. Цирульнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 591.
Краткий осмотр (реферат): Нині законодавцями нової кулінарної моди стають шеф-кухарі, які за законами хімії та фізики працюють з хімічним складом і агрегатним станом продуктів. Сейчас законодателями новой кулинарной моды становятся шеф-повара, по законам химии и физики работают с химическим составом и агрегатным состоянием продуктов. Now legislators fashion new culinary chefs are that the laws of chemistry and physics work on the chemical composition and state of aggregation products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18696
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
567.pdf144,21 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback