Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Title: Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі
Authors: Скопенко, Наталія Степанівна
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Keywords: ризик
господарський ризик
ризик-менеджмент
risk
economic risk
risk-management
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2009
Citation: Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100.
Abstract: Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей.
Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3750.pdf3.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.