Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Название: Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі
Авторы: Скопенко, Наталія Степанівна
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: ризик
господарський ризик
ризик-менеджмент
risk
economic risk
risk-management
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100.
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей.
Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3750.pdf3.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.