Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Название: | Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі |
Авторы: | Скопенко, Наталія Степанівна Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна |
Ключевые слова: | ризик господарський ризик ризик-менеджмент risk economic risk risk-management кафедра економіки праці та менеджменту |
Дата публикации: | 2009 |
Библиографическое описание: | Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей. Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
3750.pdf | 3.73 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.