Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Назва: | Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі |
Автори: | Скопенко, Наталія Степанівна Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна |
Ключові слова: | ризик господарський ризик ризик-менеджмент risk economic risk risk-management кафедра економіки праці та менеджменту |
Дата публікації: | 2009 |
Бібліографічний опис: | Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей. Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3750.pdf | 3.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.