Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Назва: Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі
Автори: Скопенко, Наталія Степанівна
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: ризик
господарський ризик
ризик-менеджмент
risk
economic risk
risk-management
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Скопенко, Н. С. Аналіз факторів господарського ризику на етапах вибору цільового ринку підприємствами хлібопекарської галузі / Н. С. Скопенко, Т. В. Рибачук-Ярова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 29. – С. 97-100.
Короткий огляд (реферат): Визначено основні фактори господарського ризику, що виникають на етапах вибору цільового ринку, з урахуванням галузевих особливостей.
Basic economic risk factors which arise up on the stages of choice of target market are certain, taking into account branch features.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3750.pdf3.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.