DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18777

Название: Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономії
Другие названия: Croquanter-technology as a modern method of molecular gastronomy
Авторы: Пшенічнікова, Юлія
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Pshenichnikova, Yulia
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: молекулярна гастрономія
ресторанне господарство
Croquanter-техніка
молекулярная гастрономия
Croquanter-техника
ресторанное хозяйство
molecular gastronomy
restaurant management
Croquanter-engineering
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Пшенічнікова, Ю. О. Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономії / Ю. О. Пшенічнікова, О. В. Арпуль // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 642.
Краткий осмотр (реферат): В умовах високої конкурентної боротьби на ринку надання послуг харчування все більше закладів ресторанного господарства використовують нові розробки в харчовій технології задля залучення споживачів. Головним чином, широкого визнання набула молекулярна гастрономія, актуальність якої є безперечною, адже це сучасний стиль приготування страв, який передбачає використання різноманітних новітніх прийомів, серед яких і Croquanter- техніка - метод молекулярної гастрономії, що передбачає отримання хрустких листків (чіпсів), інгредієнтами яких є фрукти, овочі та йогурт. В условиях высокой конкурентной борьбы на рынке предоставления услуг питания все больше заведений ресторанного хозяйства используют новые разработки в пищевой технологии для привлечения потребителей. Главным образом, широкое признание получила молекулярная гастрономия, актуальность которой является несомненным, ведь это современный стиль приготовления блюд, который предполагает использование различных новейших приемов, среди которых и Croquanter- техника - метод молекулярной гастрономии, предусматривающий получение хрустящих листьев (чипсов), ингредиентами которых являются фрукты, овощи и йогурт. In a highly competitive market providing food services more institutions restaurants using new developments in food technology to attract consumers. Mostly gained wide acceptance molecular gastronomy, the relevance of which is indisputable, as is the modern style of cooking, which involves the use of a variety of advanced techniques, including Croquanter- Handling - molecular gastronomy technique that involves getting crispy leaves (chips) ingredient is fruit, vegetables and yogurt.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18777
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
618.pdf146,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback