Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив борошна з вівсяного солоду на процес тістоутворення та структурно-механічні властивості тіста. Встановлено, що додавання вівсяного солоду до пшеничного борошна покращує структурно-механічні властивості тіста та дозволяє знизити калорійність здобного печива за рахунок зменшення кількості цукру та жиру у рецептурі.
We investigated the effect of oat malt flour on the process obtaining dough and structural and mechanical properties of the test. Found that the addition of oat malt to wheat flour improves the structural and mechanical properties of the test and to reduce calorie biscuit cookies by reducing the amount of sugar and fat in the recipe.

Опис

Ключові слова

вівсяне солодове борошно, структурно-механічні властивості тіста, здобне печиво, oat malt flour, structural and mechanical properties of dough, butter biscuits, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, Г. І. Волощук, О. О. Кисельова, Т. С. Паращенко, А. П. Скрипко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 11-12. - С. 16-18.

Зібрання