DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18860

Название: Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарства
Другие названия: The use of alternative raw materials in schools restaurants
Авторы: Єрмоленко, Марія
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Ermolenko, Maria
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Silchuk, Tatiana
Ключевые слова: нетрадиційна сировина
нетрадиционная сырье
alternative raw materials
ресторанное хозяйство
ресторанне господарство
restaurant economy
білкові продукти харчування
белковые продукты питания
protein food
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Єрмоленко, М. Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарства / Марія Єрмоленко, Оксана Арпуль, Тетяна Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 473-475.
Краткий осмотр (реферат): Проблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. Проблемой сегодня является недостаточная обеспеченность населения белковыми продуктами питания. Белковый и аминокислотный дефицит негативно отражается на состоянии здоровья, работоспособности и продолжительности жизни людей. Одним из направлений преодоления белкового дефицита является поиск новых растительных источников пищевого белка и разработка способов их использования для обогащения пищевых продуктов массового спроса. The problem today is the lack of population by protein food. Protein and amino acid deficiency negatively affects the health, disability and life expectancy. One of the areas of overcoming protein deficiency is finding new plant sources of dietary protein and develop ways to use them to enrich the food mass market.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18860
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
281.pdf138,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback