DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18890

Название: Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції
Другие названия: Influence dryer products of a grinding on parameters of quality of finished goods
Авторы: Шаповаленко, Олег Іванович
Ільчук, Віктор Борисович
Шаран, Андрій Васильович
Харченко, Євген Іванович
Shapovalenko, Oleg
Ilchuk, Viktor
Sharan, Andrey
Harchenko, Evgeniy
Ключевые слова: відносна вологість повітря
проміжні продукти розмелу
зольність готової продукції
относительная влажность воздуха
промежуточные продукты помола
зольность готовой продукции
relative humidity of air
intermediate products of a grinding
ashes finished goods
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Вплив підсушування продуктів розмелу на показники якості готової продукції / О. І. Шаповаленко, В. Б. Ільчук, Є. І.Харченко, А. В. Шаран // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. - № 36, Т. 1. – С. 104-106.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена вивченню проблем усушки продуктів розмелу та готової продукції при розме¬люванні зерна в борошно з використанням повітряних потоків аспіраційних і пневмотранспортних установок. Встановлено зв'язок відносної вологості повітря з якісними показниками готової продукції на основі знятих балансів борошна двох млинзаводів. Досліджено вологість потоків борошна різних си¬стем технологічного процесу розмелу зерна при різній відносній вологості повітря. Статья посвящена изучению проблем усушки продуктов помола и готовой продукции при размоле зерна в муку с использованием воздушных потоков аспирационных и пневмотранспортных установок. Установлена связь относительной влажности воздуха с показателями качества готовой продукции на основе снятых балансов муки двух мельзаводов. Исследована влажность потоков муки разных систем технологического процесса помола зерна при разной относительной влажности воздуха. The articles is devoted to studying of problems of shrinkage of milling products and finished products at milled grains in a flour. It is established communication of relative humidity of air with quantity indicators of finished products on the basis of the removed balances of a flour of two flour mills. It is investigated humidity of streams of a flour of different systems of technological process milling of grain at different relative humidity of air.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18890
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.pdf247,28 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback