Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18929
Title: Впровадження системи безпеки продукції на підприємствах молочної галузі
Authors: Занозовська, Оксана Григорівна
Keywords: підприємства
молочна галузь
системи безпеки
company
dairy industry
security system
кафедра міжнародної економіки
Issue Date: 2014
Citation: Занозовська, О. Г. Впровадження системи безпеки продукції на підприємствах молочної галузі / О. Г. Занозовська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 671.
Abstract: Харчова промисловість є пріоритетною галуззю в економіці України. Молочна галузь як складова харчової промисловості забезпечує потреби населення в молочних продуктах. Продукція галузі має бути конкурентоспроможною на внутрішньому і зовнішньому ринках, оскільки це пов'язано з продовольчою безпекою. The food industry is a priority sector in the economy of Ukraine. Dairy as part of the food industry provides citizens with dairy products. Products industry must be competitive in domestic and foreign markets, since it is related to food security.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18929
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
647.pdf143.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.