DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19005

Название: Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з лікарської сировини
Другие названия: Research of process of extracting of having a special purpose components is from medical raw material
Авторы: Сахаренко, Оксана Олександрівна
Петрук, Галина Миколаївна
Жеплінська, Марія Михайлівна
Точкова, Оксана Василівна
Копиленко, Анатолій Васильович
Sacharenko, Oksana
Petruk, Galina
Zheplinska, Mariia
Tochkova, Oksana
Kopylenko, Anatoliy
Ключевые слова: екстрагування
рослинна лікарська сировина
подорожник
звіробій
экстрагирование
растительное лекарственное сырье
подорожник
зверобой
extracting
medicinal digister
goose-grass
st-john's-wort
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з лікарської сировини / О. О. Сахаренко, Г. М. Петрук, М. М. Жеплінська та ін. // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 20-21 листопада 2014 р. - К. : НТУУ "КПІ", 2014. - С. 121-122.
Краткий осмотр (реферат): В тезах представлено резульати досліджень з екстрагування цінних компонентів з такої лікарської сировини,як подорожник і звіробій. Встановлено оптимальні параметри процесу екстрагування, розроблено новий харчовий продукт з оздоровчо-профілактичними властивостями.В тезисах представлены результаты исследований из экстрагирования ценных компонентов из такого врачебного сырья, как подорожник и зверобой. Установлены оптимальные параметры процесса экстрагирования, разработан новый пищевой продукт с оздоровительно-профилактическими свойствами.In theses the results of researches are presented from extracting of valuable components from such medical raw material, as a goose-grass and st-john's-wort. The optimal parameters of process of extracting are set, a new food product is worked out with health-prophylactic properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19005
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sacharenko.pdf2,18 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback