Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19028
Title: Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції
Authors: Мнеріе, Думітру
Цуко, Думітру
Шамцян, Марк
Попович, Крістіна
Теличкун, Володимир Іванович
Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Keywords: маркування
продукт
упаковка
labeling
product
packaging
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції / Думітру Мнеріе, Думітру Цуко, Марк Шамцян та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 413-414.
Abstract: Умови позначення на упаковці (етикетці) дати виготовлення, терміну зберігання, кінцевої дати споживання у законодавствах України, країнах Європейського Союзу та Митного Союзу відрізняються. Для безперешкодного експорту продукції виробник має враховувати особливості вимог маркування. Доцільно враховувати право споживача на повну інформацію про продукт. Terms designation on the packaging (label) date of manufacture, the term storage, end date consumption in legislation Ukraine, countries EU Customs Union and different. For smooth export products is tailored to suit the requirements of labeling. It is advisable to take into account the consumer's right to full information about the product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19028
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
396.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.