Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19028
Название: Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції
Авторы: Мнеріе, Думітру
Цуко, Думітру
Шамцян, Марк
Попович, Крістіна
Теличкун, Володимир Іванович
Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Ключевые слова: маркування
продукт
упаковка
labeling
product
packaging
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Позначення на маркуванні часових характеристик зберігання харчової продукції / Думітру Мнеріе, Думітру Цуко, Марк Шамцян та ін. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 413-414.
Краткий осмотр (реферат): Умови позначення на упаковці (етикетці) дати виготовлення, терміну зберігання, кінцевої дати споживання у законодавствах України, країнах Європейського Союзу та Митного Союзу відрізняються. Для безперешкодного експорту продукції виробник має враховувати особливості вимог маркування. Доцільно враховувати право споживача на повну інформацію про продукт. Terms designation on the packaging (label) date of manufacture, the term storage, end date consumption in legislation Ukraine, countries EU Customs Union and different. For smooth export products is tailored to suit the requirements of labeling. It is advisable to take into account the consumer's right to full information about the product.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19028
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
396.pdf1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.