Деякі шляхи зниження матеріаломісткості продукції в харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1983

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вдосконалення форм організації виробництва в об'єднаннях. Аналіз рівня трудомісткості в харчовій промисловості. Вплив науково-технічного прогресу на рівень матеріаломісткості. Improving the forms of production organization in associations. Analysis of the level of complexity of the food industry. The impact of scientific and technological progress to the level of material consumption.

Опис

Ключові слова

розвиток, концентрація, харчова промисловість, progress, concentration, food processing industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Жужукіна, Н. І. Деякі шляхи зниження матеріаломісткості продукції в харчовій промисловості / Н. І. Жужукіна, С. А. Кошелюк, С. П. Росляк // Эффективное использование материальных и топливно-энергетических ресурсов. – 1983. - С. 1-16.

Зібрання