Пристрій для розподілу потоку виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 22684 А)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пристрій для розподілу потоку виробів, що включає підвідний і відвідні конвеєри для виробів, орієнтатор, перехідний місток та нерухомі напрямні, який відрізняється тим, що він має орієнтатор, виконаний у вигляді кінематично пов'язаних за допомогою зубчастих коліс і встановлених з можливістю. обертання на двох вертикальних осях зірочок виконаних з почерговими глибокими і мілкими за профілем виробів западинами для захоплення останніх в процесі їх переміщення і розташованими в протифазі. The device for the distribution of the flow of products, including inlet and discharge conveyors for products orientator transitional bridge and fixed guides, wherein he has orientator, designed as a kinematically connected by means of gears and installed with the option. rotation on two vertical axes stars made with alternate deep and shallow depressions on the profile of products to capture the past in their movement and arranged in opposite phase.

Опис

Ключові слова

напрямні, зубчасте колесо, виріб, конвеєри, guides, gear, product conveyors, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на корисну модель № 22684 А UA, B65B 5/10 Пристрій для розподілу потоку виробів / Соколенко А. І., Костін В. Б., Васильківський К. В., Шевченко О. Ю. – u 97105254; заяв. 29.10.97; опубл. 07.04.98. Бюл. 0, 1998.

Зібрання