Особливості процесів пророщування ячменю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розраховано кількість теплового потенціалу та кисню, які необхідні для пророщування солоду. Сформульовано недоліки існуючих пристроїв розпилення. Запропоновано конструкцію пристроїв для зволоження солоду – деінтеграторів водяного потоку, які позбавлені цих недоліків. Calculated amount of thermal capacity and oxygen are required for germination of malt. Formulated shortcomings of existing devices sputtering. The construction of devices for humidifying malt - deintehratoriv water flow, which are devoid of these shortcomings.

Опис

Ключові слова

пророщування, ячмінь, солод, пиво, germinating, barley, malt, beer, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Мироненко, С. М. Особливості процесів пророщування ячменю / С. М. Мироненко, С. А. Бут, О. О. Бойко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. – С. 110 – 115.

Зібрання