DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19188

Название: Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури
Другие названия: Анализ и оценка критериев микробиологической безопасности мучных кондитерских изделий с мармеладом и суфле новой рецептуры
Analysis and evaluation criteria for microbiological safety pastry products with marmalade souffle and new recipes
Авторы: Грегірчак, Наталія Миколаївна
Грегирчак, Наталья Николаевна
Gregirchak, Natalia
Ключевые слова: мікрофлора
микрофлора
microflora
КМАФАнМ
KMAFAnM
мікробіологічні показники
микробиологические показатели
microbiological indicators
мармелад
marmalade
суфле
souffle
бісквітні тістечка
бисквитные пирожные
biscuit cakes
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2011
Издатель: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Библиографическое описание: Вітковський, І. В. Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 11. - С. 6-8.
Серия/номер: №11;С. 6-8
Краткий осмотр (реферат): Досліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання з врахуванням коефіцієнту резерву. исследовано микробиологические показатели бисквитных пирожных с мармеладом и суфле новой рецептуры в процессе их хранения с учетом коэффициента резерва. investigated microbiological indicators sponge cakes with marmalade and soufflé new formulation during storage taking into account the factor reserve.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19188
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
file 6 (№11(96)).pdf412,75 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback