DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19216

Название: Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Другие названия: Cоmparative description of the pressed yeast of different trade marks
Авторы: Тесля, Ольга Дмитрівна
Дробот, Віра Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Teslya, Olga
Drobot, Vera
Falendysh, Natalia
Gregirchak, Natalia
Ключевые слова: дріжджі
дрожжи
yeast
ферментативна активність
ферментативная активность
fermentative activity
бродіння
брожение
fermentation
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Издатель: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Библиографическое описание: Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 5. – С. 41-43.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.Исследовано микробиологические и биотехнологические характеристики прессованных дрожжей разных торговых марок отечественного производства. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19216
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
10.pdf382,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback