Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19216
Title: Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Тесля, Ольга Дмитрівна
Keywords: дріжджі
ферментативна активність
бродіння
fermentative activity
yeast
fermentation
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Publisher: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Citation: Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 5. – С. 41-43.
Abstract: Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19216
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf382.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.