DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19298

Название: Сухе картопляне пюре - нетрадиційна сировина у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача
Другие названия: Сухое картофельное пюре - нетрадиционная сырье в производстве комплексного хлебопекарного улучшителя
Dry mashed potatoes - alternative raw materials in the production of complex baking improvers
Авторы: Халікова, Есьма Фаїківна
Халикова, Эсьма Фаиковна
Halykova, Esma
Білик, Олена Анатоліївна
Билык, Елена Анатольевна
Bilyk, Olena
Ключевые слова: харчові технології
хлібобулочні вироби
термін зберігання
пищевые технологии
хлебобулочные изделия
срок хранения
food technology
bakery products
shelf life
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Халікова, Е. Сухе картопляне пюре - нетрадиційна сировина у виробництві комплексного хлібопекарського поліпшувача / Есьма Халікова, Олена Білик // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 314-315.
Краткий осмотр (реферат): Незважаючи на останні досягнення харчових технологій у виробництві хлібобулочних виробів, зміни в стилі життя споживачів спонукають харчову промисловість та науковців знаходити можливості задовольняти суперечливі, на перший погляд, потреби ринка. Споживач сьогодні хоче мати на столі хлібобулочні вироби з високими органолептичними показниками якості у поєднанні з традиційним зовнішнім виглядом та гарантованою безпекою для здоров'я. Несмотря на последние достижения пищевых технологий в производстве хлебобулочных изделий, изменения в образе жизни потребителей побуждают пищевую промышленность и ученых находить возможности удовлетворять противоречивые, на первый взгляд, потребности рынка. Потребитель сегодня хочет иметь на столе хлебобулочные изделия с высокими органолептическими показателями качества в сочетании с традиционным внешним видом и гарантированной безопасностью для здоровья. Despite recent advances in food technology in the production of bakery products, changes in consumer lifestyles encourage the food industry and scientists to find opportunities to meet contradictory at first glance, the needs of the market. Consumers today want to be present bakery with high quality organoleptic characteristics, combined with a traditional appearance and guaranteed safety for health.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19298
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
149.pdf2,24 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback