Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 94564)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The method of production of rye and wheat bread is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.

Опис

Ключові слова

житньо-пшеничний хліб, rye and wheat bread, підкислювач, acidulant, щавнат, schavnat, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 94564, Україна A21D 8/00 (2014.01) Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба / Тополь І. В., Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Арпуль О. В. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 201403191 ; заявл. 28.03.2014 ; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.

Зібрання