Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производствах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчена можливість застосування дискретно-імпульсного вводу енергії в технології бродильного і хлібопекарського виробництва. Встановлено, що використання методу в технології виробництва спирту з крохмаловмісної сировини дозволить скоротити тривалість процесу від 72 до 40 годин, збільшити міцність бражки від 9,0 до 10,4 %.Изучена возможность применения дискретно-импульсного ввода энергии в технологии бродильного и хлебопекарного производства.

Опис

Ключові слова

бражка, mash, дискретно-імпульсний ввод енергії, enter discrete pulse energy, роторно-пульсаційний апарат, rotary-pulsation device, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Дискретно-импульсный ввод энергии для интенсификации биотехнологических процессов в спиртовом и хлебопекарном производстве / А. Н. Ободович, А. И. Чайка, А. Н. Недбайло, А. Ю. Лымарь // Біотехнологія. - 2011. – Т. 4. – № 2. – С. 68 – 71.

Зібрання