DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19438

Название: Визначання активності активного вугілля за лужністю водного настою у виробництві напоїв
Другие названия: Determination of activity of activated carbon for alkalinity in water infusion beverage
Авторы: Олійник, Світлана Іванівна
Oliynyk, Svitlana
Ковальчук, Володимир Петрович
Kovalchuk, Vladimir
Ключевые слова: вугілля
лужність
активність
випробовування
водний настою
метрологічні характеристики
уголь
щелочность
испытания
активность
водный настой
метрологические характеристики
carbon
alkalinity
activity
testing
water infusion
metrological characteristics
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Олійник, С. І. Визначання активності активного вугілля за лужністю водного настою у виробництві напоїв / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Наукові праці ОНАХТ. - 2014. – Вип. 46, Т. 2. – С. 235–239.
Краткий осмотр (реферат): Для проведення належного оперативного контролю під час сорбційного очищення води питної та водно-спиртових сумішей стандартизовано метод контролювання активності активного вугілля за лужністю водного настою. Впровадження національного стандарту ДСТУ 7417:2013 «Вугілля активне для лікеро-горілчаного виробництва. Метод визначання лужності водного настою» дасть змогу більш чітко визначати та контролювати ведення виробничого процесу, що сприятиме підвищенню ефективності роботи підприємств харчової промисловості. Для проведения надлежащего оперативного контроля сорбционной очистки воды питьевой и водно-спиртовых смесей стандартизировано метод контроля активности активированного угля по щелочности его водного настоя. Внедрение национального стандарта ГСТУ 7417: 2013 «Уголь активированный для ликероводочного производства. Метод определения щелочности водного настоя» позволит более четко определять и контролировать ведение производственного процесса, что будет способствовать повышению эффективности работы предприятий пищевой промышленности. For the proper operational controls during the sorption of drinking water and water-alcohol mixtures standardized method of controlling the activity of activated carbon for water alkalinity infusion. The introduction of a National Standard 7417: 2013 "Coal active for liquor production. Method for determination of alkaline water infusion will help to more clearly define and monitoring the conduct of the production process that will increase the efficiency of the food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19438
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.pdf196,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback