DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19509

Название: Виробництво і використання стевії (Stevia Rebaudiana Bertoni) у світі
Другие названия: Production and use of stevia (Stevia Rebaudiana Bertoni) worldwide
Авторы: Роїк, Микола Володимирович
Кузнєцова, Інга Володимирівна
Захаревич, Валерій Болеславович
Roik, Nikolai
Kuznetsova, Inga
Zakharevych, Valeriy
Ключевые слова: стевіозид
концентрат
ринок
стевія
стевиозид
рынок
стевия
stevioside
market
dehydrated cooked food
stevia
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Роїк, M. B. Виробництво і використання стевії (Stevia Rebaudiana Bertoni) у світі / M. B. Роїк, I. B. Кузнецова, В. Б. Захаревич // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 1. – С. 202-207.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто сучасний стан і перспективи розвитку виробництва стевії та продуктів її перероблення. Підкреслено важливість стевії для людей, хворих на різні форми цукрового діабету. Висвітлено особливості органолептичних особливостей основних компонентів речовин дитерпенових глікозидів стевії, які впливають на смакові якості харчових продуктів. В статье рассмотрено современное состояние и перспективы развития производства стевии и продуктов ее переработки. Подчеркнута важность стевии для людей, больных различными формами сахарного диабета. Освещены особенности органолептических особенностей основных компонентов веществ дитерпенових гликозидов стевии, которые влияют на вкусовые качества пищевых продуктов. The article reviews the current state and development prospects of Stevia and products of its processing. The importance of Stevia for people with various forms of diabetes is highlighted. The specific features of organoleptic characteristics of the main components of steviosides affecting the taste of food products are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19509
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
26.pdf3,53 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback