Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19518
Title: Підвищення енергетичної, екологічної i економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології
Authors: Василенко, Тетяна Петрівна
Василенко, Сергій Михайлович
Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: цукрова промисловість
енергоекономічна ефективність
екологія
найкращі доступні технології
sugar industry
energy-efficient performance
environment
best available technology
energy efficient design
кафедра економіки праці та менеджменту
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Підвищення енергетичної, екологічної i економічної ефективності цукрового виробництва: найкращі доступні технології / Т. П. Василенко, С. M. Василенко, Ж. К. Сіднєва, B. B. Шутюк // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 43-54.
Abstract: Важливіш напрямом підвищення енергетичної й економічної ефективності цукрового виробництва з одночасним зменшенням його техногенного впливу на довкілля може стати застосування інноваційних найкращих доступних технологій. Під час реконструкції цукрових заводів основним методом енергоекономічного менеджменту є принцип найкращих доступних технологій енергоефективного проектування. An important direction of increasing energy and economic efficiency of sugar production while decreasing its anthropogenic impact on the environment may be the use of innovative best available technology. During the reconstruction of refineries the primary method of energysaving management is the principle of energyefficient design using best available technology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19518
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf612.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.