DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19553

Название: Вітчизняний та світовий досвід України у виробництві пива
Другие названия: World experience and realities of Ukraine are in the production of beer
Авторы: Домарецький, Віталій Афанасійович
Карпутіна, Маргарита Віталіївна
Мельник, Ірина
Куц, Анатолій Михайлович
Domareckij, Vitaliy
Karputina, Margarita
Melnik, Іrina
Kuts, Anatoly
Ключевые слова: імпорт
експорт пива
динаміка ринку пива
динамика рынка пива
экспорт пива
импорт
import
export of beer
dynamics of market of beer
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Вітчизняний та світовий досвід України у виробництві пива / В. А. Домарецький, А. М. Куц, М. В. Карпутіна, І. В. Мельник // Харчова промисловість. – 2012. – № 13. – С. 6-9.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано динаміку виробництва пива у світі та в Україні протягом 2005-2010 років. Оцінені фактори, які впливають на цінову політику у галузі, на обсяги виробництва вітчизняного пива, на величину імпорту та експорту цього напою. Окреслені задачі, які стоять перед пивоварною галуззю на сучасному етапі. Проанализирована динамика производства пива в мире и в Украине на протяжении 2005-2010 годов. Оценены факторы, которые влияют на ценовую политику в отрасли, на объемы производства отечественного пива, на величину импорта и экспорта этого напитка. Очерчены задачи, которые стоят перед пивоваренной отраслью на современном этапе. К таким задачам относятся: улучшение качественных показателей готового продукта, внедрение энергосберегающих технологий в производстве пива, разработка новых видов дешевой и экологически чистой упаковки. The dynamics of production of beer is analysed in the world and in Ukraine during 2005 - 2010. The row of factors influences on a price policy in industry, on a production of beer volume, on an import and export of this drink. These factors were appraised. Tasks which stand before brewing industry on the modern stage are outlined. To such tasks behave: improvement of high - quality indexes of the prepared product, introduction of energy saving technologies in the production of beer, development of new types of the cheap and ecologically clean packing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19553
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20.pdf420,25 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback