DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19613

Название: Screening strains for fermentation of meet raw material
Другие названия: Скринінг штамів для ферментації м'ясної сировини
Авторы: Panasiuk, Iryna
Danilenko, Svitlana
Cherednichenko, Galina
Панасюк, Ірина Володимирівна
Даниленко, Світлана Григорівна
Чередніченко, Галина Анатоліївна
Ключевые слова: screening
fermentation
meat
скринінг
м'ясо
бродіння
скрининг
брожение
мясо
кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Panasiuk, Iryna Screening strains for fermentation of meet raw material / Iryna Panasiuk, Svitlana Danylenko, Galyna Cherednichenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 29-34.
Краткий осмотр (реферат): Promising technology in fermented meat products is the use of bacterial products containing the same composition in lactic acid bacteria and microorganisms of other taxonomic groups. Перспективним у технології виробництва ферментованих м'ясних продуктів с застосування бактеріальних препаратів, які містять в одній композиції молочнокислі бактерії та мікроорганізми інших таксономічних груп. Перспективным в технологии производства ферментированных мясных продуктов является применение бактериальных препаратов, содержащих в одной композиции молочнокислые бактерии и микроорганизмы других таксономических груп.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19613
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf1,33 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback