Screening strains for fermentation of meet raw material
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Promising technology in fermented meat products is the use of bacterial products containing the same composition in lactic acid bacteria and microorganisms of other taxonomic groups. Перспективним у технології виробництва ферментованих м'ясних
продуктів с застосування бактеріальних препаратів, які містять в одній композиції молочнокислі бактерії та мікроорганізми інших таксономічних груп.
Опис
Ключові слова
screening, fermentation, meat, скринінг, м'ясо, бродіння, скрининг, брожение, мясо, кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
Бібліографічний опис
Panasiuk, Iryna Screening strains for fermentation of meet raw material / Iryna Panasiuk, Svitlana Danylenko, Galyna Cherednichenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 29-34.