Screening strains for fermentation of meet raw material

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Promising technology in fermented meat products is the use of bacterial products containing the same composition in lactic acid bacteria and microorganisms of other taxonomic groups. Перспективним у технології виробництва ферментованих м'ясних продуктів с застосування бактеріальних препаратів, які містять в одній композиції молочнокислі бактерії та мікроорганізми інших таксономічних груп.

Опис

Ключові слова

screening, fermentation, meat, скринінг, м'ясо, бродіння, скрининг, брожение, мясо, кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Бібліографічний опис

Panasiuk, Iryna Screening strains for fermentation of meet raw material / Iryna Panasiuk, Svitlana Danylenko, Galyna Cherednichenko // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 29-34.

Зібрання