Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19616
Title: Extracting P - vitamin complex from green tea leaves
Authors: Podobiy, Olena
Bondarenko, Svetlana
Yarosh, Anastasia
Ladonko, Marina
Keywords: extraction
green tea
flavonoids
catechin
vitamin P
видобуток
флавоноїди
зелений чай
катехіни
вітамін Р
добыча
зеленый чай
флавоноиды
катехины
витамин Р
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2014
Citation: Extracting P - vitamin complex from green tea leaves / Olena Podobiy, Svitlana Bondarenko, Anastasia Yarosh, Marina Ladonko // Ukrainian Journal of Food Science. – 2014. – Vol. 2, Issue 1. – P. 58–64.
Abstract: P - vitamin complex from green tea has high antioxidant action of catechins, so it can be used to prevent and treat the most common diseases in the pathogenesis of which activation of free radical oxidation plays an important role.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19616
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf2.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.