DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19656

Название: Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення
Другие названия: Prospects of application vitamin D in technology bakery production functional appointment
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Bortnichuk, Oleg
Ключевые слова: вітамін D
витамин D
vitamin D
хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Бортнічук, О. В. Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. В. Бортнічук // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 79 Міжн. наук. конф. молод. учен., асп. і студ., 15 – 16 квітня. – К.: НУХТ, 2013. – С. 479-480.
Краткий осмотр (реферат): Проведений аналіз перспектив використання хлібобулочних виробів для збагачення вітаміном D. Проведенный анализ перспектив использования хлебобулочных изделий для обогащения витамином D. The analysis of the perspectives of using of bakery products to enrich vitamin D.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19656
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
vitamin D.pdf121,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback