DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689

Название: Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 86854)
Другие названия: Diabetic bakery products (Patent for useful model № 86854)
Авторы: Місечко, Наталія Орестівна
Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Misechko, Natalia
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: сорбіт
фруктоза
цукрозамінник
пребіотик
сорбит
сахарозаменитель
пребиотик
sorbitol
fructose
sweetener
prebiotic
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Патент 86854 UA, МПК А 21 D 2/00 (2013.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309458 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1, 2014 р.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та сорбіту. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та сорбіту, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру диабетического булочного изделия. Диабетическое булочное изделие, которое содержит муку, сахарозаменитель, дрожжи, соль, масло подсолнечное, отличающийся тем, что как сахарозаменитель используется композиция фруктозы и сорбита. Предлагаемый состав ингредиентов позволяет получить диабетические булочные изделия с композицией фруктозы и сорбита, которые имеют пребиотические свойства, низкий гликемический индекс и высокое качество. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and sorbitol. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and sorbitol that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19689
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pbjvdbv1.pdf3,98 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback