DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19691

Название: Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)
Другие названия: Diabetic bakery products (Patent for useful model № 87151)
Авторы: Місечко, Наталія Орестівна
Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Misechko, Natalia
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: фруктоза
дріжджі
олія соєва
цукрозамінник
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
дрожжи
масло соевое
сахарозаменитель
fructose
yeast
soya-bean oil
sweetener
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Патент 87151 UA, МПК А 21 D 2/10 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309457 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2, 2014 р.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру диабетического булочного изделия. Диабетическое булочное изделие, которое содержит муку, сахарозаменитель, дрожжи, масло, соль, отличающееся тем, что фруктоза используется как сахарозаменитель и масло используется соевое. Предлагаемый состав ингредиентов позволяет получить диабетические булочные изделия с фруктозой высокого качества, низким гликемическим индексом и обогащенные полиненасыщенными жирными кислотами. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sweetener, yeast, oil, salt, characterized in that fructose is used as a sweetener and soybean oil is used. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with high fructose quality, low glycemic index and rich in polyunsaturated fatty acids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19691
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pbjvdbv2.pdf3,73 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback