Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами.

Опис

Ключові слова

фруктоза, дріжджі, олія соєва, цукрозамінник, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fructose, yeast, soya-bean oil, sweetener

Бібліографічний опис

Патент 87151 UA, МПК А 21 D 2/10 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309457 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2, 2014 р.

Зібрання