DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19696

Название: Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87862)
Другие названия: Diabetic bakery products (Patent for useful model № 87862)
Авторы: Місечко, Наталія Орестівна
Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Misechko, Natalia
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: лактулоза
дріжджі
цукрозамінник
пребіотик
дрожжи
сахарозаменитель
пребиотик
lactulose
yeast
sweetener
prebiotic
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Патент 87862 UA, МПК А 21 D 2/10 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309459 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4, 2014 р.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно пшеничне, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову. Крім цього, як цукрозамінник використовується лактулоза (кристалічна). Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання діабетичних виробів з лактулозою стабільної якості та з достатнім вмістом пребіотика. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру диабетического булочного изделия. Диабетическое булочное изделие, которое содержит пшеничную муку, сахарозаменитель, дрожжи, соль, масло подсолнечное. Кроме этого, как сахарозаменитель используется лактулоза (кристаллическая). Предлагаемый состав ингредиентов обеспечивает получение диабетических изделий с лактулозой стабильного качества и с достаточным содержанием пребиотика. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains wheat flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil. In addition, as a sweetener used lactulose (crystalline). The proposed composition of ingredients provides reception of diabetic products with lactulose stable quality and with sufficient content of prebiotic.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19696
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pbjvdbv4.pdf5,1 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback