Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Встановлено, що безглютеновий хліб швидко черствіє, про що свідчать результати досліджень структурно-механічних властивостей, кришкуватості та гідрофільних властивостей м’якушки хліба. Борошно круп’яних культур незначно затримує процес черствіння.
Опис
Ключові слова
безглютеновий хліб, целіакія, черствіння хліба, безглютенове борошно, крохмаль, безглютеновый хлеб, целиакия, черствение хлеба, безглютеновая мука, крахмал, gluten-free bread, celiac disease, stale bread, gluten-free flour, starch, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Ukrainian Food Journal. – К. : НУХТ, 2013. – Vol. 2, Is. 3. – P. 347-353.