Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19706
Title: Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Грищенко, Анна Миколаївна
Keywords: безглютеновий хліб
целіакія
черствіння хліба
безглютенове борошно
крохмаль
безглютеновый хлеб
целиакия
черствение хлеба
безглютеновая мука
крахмал
gluten-free bread
celiac disease
stale bread
gluten-free flour
starch
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Дробот, В. І. Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні / В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Ukrainian Food Journal. – К. : НУХТ, 2013. – Vol. 2, Is. 3. – P. 347-353.
Abstract: Досліджено черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Встановлено, що безглютеновий хліб швидко черствіє, про що свідчать результати досліджень структурно-механічних властивостей, кришкуватості та гідрофільних властивостей м’якушки хліба. Борошно круп’яних культур незначно затримує процес черствіння.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19706
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sgamzpjbhpz.pdf379.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.