Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто залежність якості кисломолочного сиру від сировини, технологічних факторів, мікробіології. Dependence of quality of curd is considered on raw material, technological factors, microbiology.

Опис

Ключові слова

технологічні фактори, technological factors, кисломолочний сир, curd, якість, quality

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко // Молочная индустрия. – 2014. – № 1. – С. 32–35.

Зібрання