Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто залежність якості кисломолочного сиру від сировини, технологічних факторів, мікробіології.
Dependence of quality of curd is considered on raw material, technological factors, microbiology.
Опис
Ключові слова
технологічні фактори, technological factors, кисломолочний сир, curd, якість, quality
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Вплив технологічних факторів на якість кисломолочного сиру / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко // Молочная индустрия. – 2014. – № 1. – С. 32–35.