DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19750

Название: Вади сметани
Другие названия: Vices of sour cream
Авторы: Шульга, Наталія Михайлівна
Млечко, Л. А.
Mlechko, L.
Shulga, Natalia
Ключевые слова: технологічні фактори
технологические факторы
technological factors
сметана
sour cream
якість
качество
quality
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Шульга, Н. М. Вади сметани / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко // Молочная индустрия. – 2013. – № 3. – С. 24–26.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто залежність якості сметани від складу та властивостей сировини, технологічних параметрів виробництва, мікробіології.Рассмотрена зависимость качества сметаны от состава и свойств сырья, технологических параметров производства, микробиологии. Dependence of quality of sour cream is considered on composition and properties of raw material, technological parameters of production, microbiology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19750
Appears in Collections:Статті ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
vadi_smetani.pdf109,18 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback