DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19844

Название: Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятини
Другие названия: The impact speed of rotation of the drive shaft grinder on water-binding ability minced chicken meat
Авторы: Стукальська, Наталія Миколаївна
Stukalska, Nataliya
Ключевые слова: курятина
фарш
м’ясна тканина
мясная ткань
chicken
minced
fabric meat
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Стукальська, Н. М. Вплив швидкості обертання приводного валу м’ясорубки на вологозв’язуючу здатність фаршів з м’яса курятини / Н. М. Стукальська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 43-44.
Краткий осмотр (реферат): Будова м’ясної тканини - її фізико-хімічні показники, а також конструктивні параметри обладнання мають вплив на процес подрібнення м’ясної сировини з курятини, які в свою чергу впливають на якість отриманого фаршу, а саме на вологозв’язуючу здатність (ВЗЗ). Даний показник здійснює вплив на споживні властивості готових січених виробів, величину втрат при тепловій обробці та вихід продукції. Строение мясной ткани - ее физико-химические показатели, а также конструктивные параметры оборудования влияют на процесс измельчения мясного сырья из курицы, которые в свою очередь влияют на качество полученного фарша, а именно на водосвязывающей способность (ОВС). Данный показатель оказывает влияние на потребительские свойства готовых рубленых изделий, величину потерь при тепловой обработке и выход продукции. The structure of the meat tissue - its physical and chemical properties and equipment design parameters have influence on the chopping raw meat chicken, which in turn affect the quality of the meat, namely the ability Vologozv'yazuyuchiy (VZZ). This indicator influencing consumer properties of finished products in January, the magnitude of losses by heat treatment and yield.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19844
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23.pdf106,59 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback