Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19878
Title: Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші
Other Titles: Application of the simplex method to optimize the mixing proportions
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Grek, Olena
Onopriichuk, Olena
Keywords: симплекс-метод
оптимізація співвідношень
компоненти суміші
симплекс-метод
оптимизация соотношений
компоненты смеси
simplex method
optimization ratio
components of the mixture
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Грек, О. В. Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 115-116.
Abstract: Для проектування рецептур багатокомпонентних харчових систем в основному використовуються підходи, що базуються на методі експериментально- статистичного моделювання та лінійного програмування, а саме симплекс- методі, в якому здійснюється скерований рух за опорними планами до оптимального розв'язання. Для проектирования рецептур многокомпонентных пищевых систем в основном используются подходы, основанные на методе экспериментально статистического моделирования и линейного программирования, а именно симплекс методе, в котором осуществляется направлен движение по опорным планам к оптимальному решения. For designing recipes multicomponent food systems mainly using approaches based on statistical modeling of experimental method and linear programming, namely sympleks- method in which the motion for directed support program to the optimal solution.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19878
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77.pdf138.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.