Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19885
Title: Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції
Authors: Національний університет харчових технологій
Keywords: м'ясна галузь
євроінтеграція
олієжирова галузь
молочна галузь
dairy industry
European integration
meat industry
oil and fat industry
Issue Date: 2015
Citation: Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. - 180 с.
Abstract: Видання містить програму і матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств в контексті євроінтеграції України. The publication contains the materials and the Fourth International Scientific Conference. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and dairy sectors in Ukraine and abroad and new approaches to assessing the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods, the use of alternative raw materials, the latest technology and energy saving equipment, improve the efficiency of enterprises in the context of European integration of Ukraine.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19885
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1-2015-1.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.