Забезпечення стабільності показників якості кисломолочних продуктів при зберіганні
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Кисломолочні продукти характеризуються високою поживною та біологічною цінністю, їх складові знаходяться у добре збалансованих співвідношеннях та легкозасвоюваній формі. Основними недоліками є нетривалий термін та жорсткі вимоги до умов зберігання кисломолочних продуктів. Тому актуальним є розроблення технологічних підходів для забезпечення стійкості кисломолочних продуктів та їх безпечності під час зберігання.
Опис
Ключові слова
якість, зберігання, кисломолочні продукти, качество, кисломолочные продукты, хранение, quality, storage, dairy products, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Тетеріна, С. М. Забезпечення стабільності показників якості кисломолочних продуктів при зберіганні / С. М. Тетеріна, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 118-119.