Забезпечення стабільності показників якості кисломолочних продуктів при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Кисломолочні продукти характеризуються високою поживною та біологічною цінністю, їх складові знаходяться у добре збалансованих співвідношеннях та легкозасвоюваній формі. Основними недоліками є нетривалий термін та жорсткі вимоги до умов зберігання кисломолочних продуктів. Тому актуальним є розроблення технологічних підходів для забезпечення стійкості кисломолочних продуктів та їх безпечності під час зберігання.

Опис

Ключові слова

якість, зберігання, кисломолочні продукти, качество, кисломолочные продукты, хранение, quality, storage, dairy products, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Тетеріна, С. М. Забезпечення стабільності показників якості кисломолочних продуктів при зберіганні / С. М. Тетеріна, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 118-119.