Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19913
Title: Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Маринін, Андрій Іванович
Мороз, Олена Олексіївна
Гередчук, Аліна Михайлівна
Неводюк, Ірина Валентинівна
Keywords: емульсія
м'ясо птиці
напівфабрикати
emulsion
poultry
prepared food
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. О. Мороз та ін. // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 71-72.
Abstract: Традиційно в сруктурі продукції більшості м’ясопереробних підприємств на групу варених і напівкопчених ковбас припадає майже 60...70% всього обігу ковбасних виробів. Це створює підґрунтя для пошуку шляхів підвищення якості і стабільності технологічних показників ковбасних виробів при використанні нем ’ясних сировинних компонентів в їх рецептурах. Traditionally, the structure of production of most meat processing plants on a group of cooked sausages and smoked for almost 60 ... 70% of the total turnover of sausages. This forms the basis for finding ways to improve the quality and stability of technological parameters sausages Nam using the meat raw ingredients in their formulations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19913
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45.pdf108.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.