Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19913
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorМаринін, Андрій Іванович-
dc.contributor.authorМороз, Олена Олексіївна-
dc.contributor.authorГередчук, Аліна Михайлівна-
dc.contributor.authorНеводюк, Ірина Валентинівна-
dc.date.accessioned2015-03-25T15:10:40Z-
dc.date.available2015-03-25T15:10:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБілково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. О. Мороз та ін. // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 71-72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19913-
dc.description.abstractТрадиційно в сруктурі продукції більшості м’ясопереробних підприємств на групу варених і напівкопчених ковбас припадає майже 60...70% всього обігу ковбасних виробів. Це створює підґрунтя для пошуку шляхів підвищення якості і стабільності технологічних показників ковбасних виробів при використанні нем ’ясних сировинних компонентів в їх рецептурах. Traditionally, the structure of production of most meat processing plants on a group of cooked sausages and smoked for almost 60 ... 70% of the total turnover of sausages. This forms the basis for finding ways to improve the quality and stability of technological parameters sausages Nam using the meat raw ingredients in their formulations.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectpoultryuk_UA
dc.subjectprepared fooduk_UA
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування-
dc.subjectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктів-
dc.titleБілково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиціuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45.pdf108.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.