Повидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061)
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Повидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.
Опис
Ключові слова
лимонна кислота, аскорбінова кислота, повидло, цукровий буряк, журавлина, citric acid, jam, ascorbic acid, sugar beet, cranberry, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 55061U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку та журавлини / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004080 ; заявл. 07.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.