Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОстапенко, Антон Миколайович-
dc.date.accessioned2015-04-02T06:24:53Z-
dc.date.available2015-04-02T06:24:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник і патентовласник НУХТ. - № u 2012 4538 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023-
dc.description.abstractСпосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого включає подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з ягідним соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-berry juice comprises shredding carrot in the steam atmosphere, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with a solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with berry juice, concentrating, prepacking and closing.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectконцентруванняuk_UA
dc.subjectягідний сікuk_UA
dc.subjectморквяний сікuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.subjectconcentrationuk_UA
dc.subjectberry juiceuk_UA
dc.subjectcarrot juiceuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleСпосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73981)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73981.pdf139.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.