Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20031
Title: Спосіб отримання квашеної капусти (Патент на корисну модель № 94547)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Сахаренко, Оксана Олександрівна
Keywords: ферментація
лікарські рослини
капуста
fermentation
cabbage
herbs
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Патент на корисну модель № 94547 U Україна, A23B 7/10. Спосіб отримання квашеної капусти / Г. М. Бандуренко, О. В. Бендерська, О. О. Сахаренко ; заявник НУХТ. - № u 2014 02868; заявл. 21.03.2014; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.
Abstract: Спосіб отримання квашеної капусти, який включає інспекцію, очищення, шаткування, фасування й трамбування з періодичним пересипанням сіллю та прянощами, пригнічування, ферментацію, доброджування та зберігання, який відрізняється тим, що при фасуванні і трамбуванні шатковану капусту через кожні 15-20 см шару капусти перекладають сушеними лікарськими рослинами шарами товщиною 2-3 мм у кількості 0,1…3 % до маси капусти та додають цукровий розчин концентрацією 5-10 % у кількості 10-20 % до маси капусти і сік ферментованої капусти у кількості 1-3 % до маси капусти. Method for production of sauerkraut, which includes inspection, cleaning, shredding, packaging, tamping with periodic pouring salt and spices, suppression, fermentation and storage, characterized in that during filling and tamping sliced cabbage every 15-20 cm layer of cabbage shifted dried herbs layer thickness of 2-3 mm in an amount of 0.1 ... 3% by weight of cabbage and add sugar solution concentration of 5.10% in the amount of 10-20% by weight of cabbage juice and fermented cabbage in the amount of 1-3% by weight of cabbage .
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20031
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94547.pdf176.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.