Картопляна клітковина у борошняних кулінарних виробах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Світові тенденції зниження калорійності раціону харчування та збільшення кількості населення із захворюваннями, які викликані надлишковою вагою, зумовлюють необхідність розширення асортименту виробів з високим вмістом харчових волокон. Сучасний український ринок хлібопекарської продукції пропонує обмежений асортимент виробів з підвищеним вмістом харчових волокон, а як джерело харчових волокон використовують житні та пшеничні висівки. Global Trends reduce calorie diet and increased population from diseases caused by excess weight, necessitate expanding the range of products that are high in fiber. Modern Ukrainian market of bakery products offer a limited range of products with a high content of dietary fiber, as well as a source of dietary fiber using rye and wheat bran.

Опис

Ключові слова

картопляна клітковина, кулінарні вироби, калорійність раціону, potato fiber, cooking products, caloric intake, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Картопляна клітковина у борошняних кулінарних виробах / Т. А. Сильчук, М. І. Назар // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 128-130.