DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20068

Название: Впровадження інноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесу
Другие названия: Introduction of innovative web monitoring market hotel and restaurant business
Авторы: Виноградова, Діана Сергіївна
Басюк, Дарія Іванівна
Vynogradova, Diana
Basyuk, Daria
Ключевые слова: інновації
готельно-ресторанний бізнес
веб-моніторинг
инновации
веб-мониторинг
гостинично-ресторанный бизнес
innovation
hotel andrestaurant business
web monitoring
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Виноградова, Д. С. Впровадження іноваційного веб-моніторингу на ринок готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Виноградова, Д. І. Басюк // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 183-184.
Краткий осмотр (реферат): Дана технологічна розробка дозволила контролювати співробітників та самостійно реєструвати моменти порушення, «побачивши», коли персонал працюватиме без рукавичок або головних уборів при обробці їжі, що в свою чергу дозволило адміністративному складу ресторанів мати правильне уявлення про рівень підготовки свого персоналу та визначити чи потребують вони в додатковому навчанні. Данная технологическая разработка позволила контролировать сотрудников и самостоятельно регистрировать моменты нарушения, «увидев», когда персонал будет работать без перчаток или головных уборов при обработке пищи, что в свою очередь позволило административном состав ресторанов иметь правильное представление об уровне подготовки своего персонала и определить нуждаются ли они в дополнительном обучении. This technological development has allowed staff to monitor and record the moments of self-abuse, "seeing" where staff work without gloves or hats in the processing of food, which in turn allowed the administrative staff of the restaurants have a correct idea of the level of training of its staff and determine whether they need to additional training.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20068
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
96.pdf97,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback