Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20094
Title: Вплив мікроклімату на стан працівників гарячих цехів у закладах ресторанного господарства
Authors: Євтушенко, Ольга Володимирівна
Сірик, Аліна Олегівна
Радченко, Катерина Сергіївна
Keywords: ресторанне господарство
температура
умови праці
restaurant management
temperature
working conditions
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2015
Citation: Євтушенко, О. В. Вплив мікроклімату на стан працівників гарячих цехів у закладах ресторанного господарства / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, К. С. Радченко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 232-233.
Abstract: Для створення оптимальних умов праці важливе значення має швидкість руху повітря, що сприяє віддачі організмом тепла в зовнішнє середовище і прискорює випаровування вологи з поверхні шкіри, полегшуючи тим самим самопочуття працівника при високій температурі і високій відносній вологості повітря. Необхідно відзначити, що при температурі повітря вище 36,50С збільшення його швидкості дає протилежний, тобто нагріває ефект [3]. To create optimal conditions is important air velocity, which helps return the body heat into the environment and accelerates the evaporation of moisture from the skin, thereby facilitating health worker at high temperature and high relative humidity. It should be noted that when the air temperature above 36,50S increase its speed makes it the opposite, that heats the effect [3].
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20094
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
120.pdf109.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.