Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцю
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено спосіб очищення клеровки тростинного цукру-сирцю, що передбачає повернення суспензії вапнокарбонізаційного осаду на стадію розчинення
тростинного цукру — сирцю та обробку клеровки коагулянтом.
A method of cleaning klerovky cane sugar, which provides for the return of sediment suspension vapnokarbonizatsiynoho the stage of dissolution
cane sugar - raw and processing klerovky coagulant.
Опис
Ключові слова
очищення, коагулянт, тростинний цукор-сирець, cleaning, raw cane sugar, coagulant, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гусятинська, H. A. Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцю / H. A. Гусятинська, A. A. Ліпєц, Н. М. Романченко // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 42. – С. 102-106.