Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено спосіб очищення клеровки тростинного цукру-сирцю, що передбачає повернення суспензії вапнокарбонізаційного осаду на стадію розчинення тростинного цукру — сирцю та обробку клеровки коагулянтом. A method of cleaning klerovky cane sugar, which provides for the return of sediment suspension vapnokarbonizatsiynoho the stage of dissolution cane sugar - raw and processing klerovky coagulant.

Опис

Ключові слова

очищення, коагулянт, тростинний цукор-сирець, cleaning, raw cane sugar, coagulant, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гусятинська, H. A. Удосконалення способу очищення клеровок тростинного цукру-сирцю / H. A. Гусятинська, A. A. Ліпєц, Н. М. Романченко // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 42. – С. 102-106.

Зібрання